Jobba hos oss

På Barbeque Steakhouse bjuder vi dig som anställd på ett högt och krävande tempo i en fräsch och modern miljö. Vi ser gärna att du har en gymnasieutbildning och talar god flytande svenska, och gärna behärskar engelska på ett bra sätt, då vi har mycket utländska gäster under turist-säsongerna. Du bör vara samarbetsvillig och ha lätt att jobba i grupp med andra. Hög social kunskap och ett glatt humör är väldigt viktigt när du möter våra gäster. Just nu söker vi servitriser och servitörer. Vi ser gärna att du har 2 års erfarenhet av À la carte-servering. Anställning omgående!

Franchise

Franchise innebär att du hyr en affärsidé och förverkligar den i eget företag. Som franchisetagare betalar du en engångskostnad i form av startavgift och sedan en löpande franchiseavgift som baseras på företagets omsättning. Fördelarna är många. För dig som franchisetagare betyder det att du har Barbeque Steakhouse varumärke i ryggen från första dagen och tillgång till vår noga utmejslade affärsidé.

Att driva en Barbeque Steakhouse Restaurang är både spännande och krävande. Du ska brinna för konceptet samt ha en god känsla för service. Skicka in en presentation av dig själv så kontaktar vi dig för ett personligt möte.

Lokaler

Vi letar lokaler runtomkring i Sverige för vår expansion! Har du, eller känner du till, en lokal som du tror är lämplig för Barbeque Steakhouse? Kontakta då gärna oss på: info@bbqsteakhouse.se​